"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
KARSKLANE: Hea isa seab pere esiplaanile (0)
02. november 2020
Albert Truuväärt

"Tal peab olema tahe last aktiivselt kuulata! Tihti aga eelistavad lapsed oma mured endale jätta, jäädes nii raskustega üksi," rääkis Karskusliidu esimees Lauri Beekmann, kui oluline on aktiivselt tegeleda oma lastega. 

“Hea isa on oma perekonnale pühendunud ning seab perekonna heaolu, turvalisuse ja õnne esikohale,” selgitas Beekmann, et kõik muu, mis võiks seda ohustada ja jätta lapsed tähelepanuta, peaks kõrvale jääma. “Muidugi on isal indiviidina ka omad huvid, kuid isaks saamise hetkest peaks see staatus edaspidi olema tema prioriteet.”

Ta selgitas, kui tähtis on lapsele kohalolek. “Tal peab olema tahe last aktiivselt kuulata! Tihti aga eelistavad lapsed oma mured endale jätta, jäädes nii raskustega üksi,” märkis Beekamm, et vanemapoolne huvi on seetõttu väga oluline, näiteks kooli- ja suhteprobleemide korral.

“Lapsele peaks kinnitama, et ta võib olla see, kes on, ega pea populaarsuse nimel ohtliku grupivaimuga kaasa minema.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.