"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Pirita majandusgümnaasiumi staadion mängiti avatuks (0)
02. november 2020

"Pirita majandusgümnaasiumi uue kunstmurukattega staadioni taasavamine parandab tuntavalt noorte sportimistingimusi. Koolilapsed saavad siin harrastada nii kergejõustikku kui ka jalgpalli," sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Kuigi Pirita majandusgümnaasiumi (PMG) staadioni uus kunstmurukate sai paika juba paar nädalat tagasi, õnnistas uue muru esimese kohtumisega sisse kooli gümnasistide omavaheline mõõduvõtt. 

Pirita majandusgümnaasiumi uue kunstmurukattega staadioni taasavamine parandab tuntavalt noorte sportimistingimusi. Koolilapsed saavad siin harrastada nii kergejõustikku kui ka jalgpalli,” sõnas Liinat. Staadionil peetakse kooli kehalise kasvatuse tunde ja spordipäevi. Peale PMG õpilaste kasutavad staadioni ka SK FC Levadia jalgpallikooli nooremad treeningrühmad. Koos uue kunstmurukatte rajamisega paigaldati staadionile samuti uued piirdeaiad. 

Enne kui PMG staadion avatuks mängiti, toimus kroonimistseremoonia, kus krooniti staadioni kuningas ja staadioni kuningannad – PMG kehalise kasvatuse õpetajad –, et staadion oleks ikka parimates kätes. 

PMG staadionil on 250-meetrine tartaankattega ringrada, 110-meetrine kuue rajaga sprindisirge, kuulitõukesektor, kaugushüppepaik ja kunstmurukattega jalgpalliväljak.

PMG staadionile uue kunstmurukatte rajamist rahastas Tallinna linn. Tööd läksid maksma 80 000 eurot. Töid tegi Unigrass OÜ. 

Fotol: PMG staadioni taasavamise jalgpallimatšis võtsid omavahel mõõtu kooli loomeettevõtluse ja majanduse õppesuuna gümnasistid. Mängu võitis tulemusega 2 : 1 loomeettevõtluse õppesuuna võistkond.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.