"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Keskkonnaminister Rene Kokk astub ministrikohalt tagasi (0)
04. november 2020
Mats Õun

Keskkonnaminister Rene Kokk esitab neljapäeval peaminister Jüri Ratasele tervislikel põhjustel lahkumisavalduse.

„Mul on kahju ministrina alustatut pooleli jätta, aga pean mõtlema oma tervisele ja perekonnale,“ sõnas Kokk erakonna pressiesindaja vahendusel. „Arstid on andnud mulle väga selge sõnumi, et pean elukorraldust muutma, tempot mõnevõrra maha võtma.“

Pärast ministriametist lahkumist siirdub Rene Kokk riigikogu liikmeks.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) riigikogu fraktsiooni esimees Siim Pohlak ütles rahvusringhäälingu uudistele, et erakonnal seisavad nüüd ees arutelud, kellest võiks saada uus keskkonnaminister. “Kui aeg on küps, siis kindlasti tuleme ka selle nimega avalikkuse ette,” ütles ta,

Kokk kandideeris EKRE ridades viimastel riigikogu valimistel Harju- ja Raplamaal ja sai 1458 häält.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.