"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pirital toimub esimest korda jõulumaa (0)
04. november 2020

"Saab nautida armastatud artistide kontserte, erietendusi ja töötubades omandada uusi oskusi. Aga on ka kuhjaga põnevust – näiteks tuleb üle kuuse ja kloostri müüride kõndimine," sedastas Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat.

13.–20. detsembrini toimub esimest korda Pirita kloostri varemete alal maagiline kogupere jõulumaa. 

Liinati sõnul tuli jõulumaa idee linna elanikelt, kes soovisid, et talvehooajal võiks Pirital nii lastele kui ka suurtele vaba aja veetmise võimalusi rohkem olla. “Sellest soovist saigi alguse detsembris esimest korda toimuv Pirita kloostri jõulumaa. Kolmandast neljanda advendini avatud jõulumaa on mõeldud eeskätt kohalikule kliendile ja selle keskpunktis on pered,” tutvustas Liinat.

Ta täpsustas, et jõulumaa Pirita kloostri varemete alal pakub rohkelt avastamis- ja isetegemisrõõmu nii lastele kui ka täiskasvanutele. “Saab nautida armastatud artistide kontserte, erietendusi ja töötubades omandada uusi oskusi. Aga on ka kuhjaga põnevust – näiteks tuleb üle kuuse ja kloostri müüride kõndimine,” sedastas linnaosavanem ja ütles, et kõiki saladusi ei saa kohe välja käia. 

Peale selle peetakse jõuluturgu, kust leiab erilisi ja teistmoodi kingitusi ning hõrku kehakinnitust. Kõigil kaheksal päeval saavad lapsed kohtuda jõuluvanaga. 

“Usun, et suudame linlastele pakkuda kuhjaga jõulutunnet, häid emotsioone ja uusi elamusi,” märkis Liinat. 

Pirita kloostri jõulumaa on avatud 13.–20. detsembrini iga päev kella 12–20. Sissepääs tasuta.

Ootame kõiki jõuluturul kauplejaid endast märku andma aadressil info@piritajoulumaa.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.