"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Hardi Tiiduse mälestusturniir Pirital tuleb taas (0)
05. november 2020
Pirita LOV

Laupäeval, 14. novembril algusega kell 12 toimub Pirita vaba aja keskuses XVI Hardi Tiiduse mälestusturniir Mälugigant 2020.

Mälugigant on individuaalmäng, mis koosneb sajast küsimusest kümnel teemal, nagu näiteks ajalugu, film, kunst, sport, teadus ja tehnika jne.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on Mälugigant mälumängurite seas hinnatud võistlus. „Tegemist on juba oma eluajal Eesti mälumängu sümboliks saanud Hardi Tiidusele pühendatud turniiriga, mida Pirital on korraldatud pea paarkümmend aastat. Võistlus on alati olnud huvitav ja pinget pakkuv, sest kohale tulevad Eesti tugevamad mälumängurid,” sõnas linnaosavanem. Kilvaelu üht tähtsündmust korraldab oma sõpradega Eesti mälumängu grand old man Peeter-Erik Kubo. „Kubo teeb mälumängust meeldejääva sõu. Ta ei küsi kuivi fakte, vaid oskab küsimustega tekitada emotsioone. Nii mõnigi kord on küsimused kavala konksuga,” märkis Liinat.

Auhinnalaud on rikkalik. Kolm edukamat võistlejat saavad medali ja auhinna. Medaliga autasustatakse ka parimat naisvõistlejat, parimat noorvõistlejat (kuni 30 a) ja parimat veterani (+60 a). Turniirile saab registreeruda telefonil 520 8601.

Pirita vaba aja keskuse saal võimaldab järgida hajutamispõhimõtet ja korraldajad rakendavad kõiki meetmeid viiruse leviku ennetamiseks. Haigustunnuste korral palutakse kindlasti koju jääda.

 

Fotodel: Eesti mälumängu grand old man Peeter-Erik Kubo

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.