"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pirita kutsub elanikke kaasa rääkima Miku tee piirkonna arendamisel (0)
06. november 2020
Pirita LOV

Pirita linnaosa valitsus ootab elanike ettepanekuid ja ideid Miku tee 8, 10 ja 11 kinnistute arendamise kohta. Ettepanekuid oodatakse 30. novembrini.

Pirita linnaosas Pärnamäel, teletorni ja botaanikaaia läheduses asuvad Miku tee 8, 10 ja 11 kinnistud on tootmismaa sihtotstarbega ja jäävad Pirita linnaosa üldplaneeringu järgi tootmishoonete alale ning Pirita jõeoru maastikukaitseala botaanikaaia piiranguvööndisse.

“Praegu paiknevad seal omal ajal ehitatud kasvuhooned, mis kuulusid tootmiskoondisele Agro ja kus kasvatati lilli. Osas ajaloolistes kasvuhoonetes on viimased kümmekond aastat tegutsenud aiand ja aiandikauplus Võluaed. Samuti asuvad territooriumil katlamaja ja muud nõukaaegsed ehitised, mis on amortiseerunud,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Suurem osa umbes 10-hektarilisest alast on praegu tühermaa.

“Kutsume kõiki linnaosa elanikke saatma oma ideid ja ettepanekuid territooriumi tuleviku kohta. Leiame üheskoos Miku 8, 10, 11 kinnistutele ja selle lähiala tootmishoonete alale sobivad kasutused,” ärgitas linnaosavanem.

Ettepanekuid Miku tee piirkonna arendamise kohta ootab Pirita linnaosa valitsus kuni 30. novembrini e-aadressile pirita@tallinnlv.ee.

Miku tee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.