"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Helme oma väljaütlemistest: rääkisin seda, mida kogu USA meedia (2)
09. november 2020
Mats Õun

"Sõna on alati vaba, mina tegin praegu ajakirjanduse eest tööd. Ajakirjandus ei räägi Eesti rahvale sellest, mida kogu Ameerika meedia räägib, aga mina tegin seda - valimisvõltsingud," ütles siseminister Mart Helme.

Helmele on ette heidetud USA presidendivalimised võitnud Joe Bideni halvustamist, siis Helme kinnitusel rääkis ta Tre Raadio saates “Räägime asjast” sellest, millest kogu USA meedia, vahendas BNS. 

“Sõna on alati vaba, mina tegin praegu ajakirjanduse eest tööd. Ajakirjandus ei räägi Eesti rahvale sellest, mida kogu Ameerika meedia räägib, aga mina tegin seda – valimisvõltsingud,” ütles Helme esmaspäeval riigikogus ajakirjanikele. 

“Ameerikas tuleb Michigani osariigis kokku erakorraliselt kongress valimisvõltsinguid arutama, ma rääkisin avalikkusele sellest ja nüüd olen ma suur kurjategija, nalja teete või,” ütles Helme. 

“Neli aastat mõnitasite Trumi, kas see ei kahjusanud Eesti julgeolekut?” küsis Helme, kinnitades, et koalitsiooni tervis on väga hea. 

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

pada & katel
9. nov. 2020 18:53
https://objektiiv.ee/joe-biden-kutsus-donald-trumpi-vastu-appi-adolf-hitleri/ Ameerika ühendriikide demokraatide presidendikandidaat Joe Biden üllitas valimisreklaami, milles Donald Trumpi võrreldakse Saksamaa juhi Adolf Hitleriga. Tegelikult on Trump korduvalt öelnud, et tema arust peaks neonatsid üldse ära keelama. https://isroe.co.il/sionistskij-bespredel-okkupatsiya-i-ugnetenie/ Уничтожение Израиля нужно либерастической Европе и нашему «лучшему другу» после Гитлера Хусейну Бараку Обаме. Iisraeli "parimad sõbrad" peale Hitlerit on Euroopa Liit ja USA demokraadid.
stiilinäitaja
9. nov. 2020 18:26
https://www.eesti.ca/tarmo-multanen-leian-et-see-avaldus-vaarib-levitamist/article57416 Kui Marju Lauristin ütleb, et kõik me ootame, et 3. novembril kukuks peakloun, siis see kõik on okei. https://uueduudised.ee/uudis/eesti/jurgen-ligi-nelja-aasta-eest-usa-presidendivalimistest-nagu-oleks-porsaid-ostetud-sisu-jai-ruigamise-varju/ Jürgen Ligi nelja aasta eest USA presidendivalimistest: nagu oleks põrsaid ostetud – sisu jäi ruigamise varju.