"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
SIOHWON: siin on lahked inimesed (0)
09. november 2020
Rene Suurkaev

"Ühtegi halba kogemust kohe ei meenugi. Hetkel võib-olla tekitab natuke arusaamatusi koroona," rääkis 32-aastane Lõuna-Koreast pärit Siohwon, kes õpib Teatriakadeemias näitlemist ning elab Tallinnas juba pool aastat. 

Siohwoni sõnul on tallinlased väga lahked. “Ühtegi halba kogemust kohe ei meenugi. Hetkel võib-olla tekitab natuke arusaamatusi koroona,” lisas Siohwon, et maski kandmine võib tekitada sotsiaalselt imelikke olukordi. 

“Tallinn on väga vaikne, Korea inimesed on näiteks rohkem lärmakamad. Teistes Eesti linnades ma käinud veel ei ole. Külastasin Piritat ja seal oli väga meeldiv,” kinnitas ta.

“Kuna teil on siin kliima hästi muutlik, siis linnas on vihmaga palju veelompe. Mind pritsitakse tihti täis ja see on päris häiriv, kuid ma usun, et seda juhtub kõikidel ja see pole seotud minu päritoluga,” ei mõista Siohwon, kuidas autojuhid pole ettevaatlikumad. 

“Olen elanud ka Prahas, kus oli palju hiinlasi, muid suuri erinevusi ei meenugi. Minu rahvuskaaslaseid elab Tallinnas üsna vähe,” lisas ta lõpetuseks. 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.