"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
SUMI: tallinlastel on positiivne energia ja tugev vaim (0)
09. november 2020
Rene Suurkaev

"Kuna Tallinn on suhteliselt vaikne, siis võiks see olla isegi veel rohkem tööstuslikult arenenud. Linna võiks rohkem muuta rahvusvaheliselt ligitõmbavaks," rääkis 27-aastane Sumi, kes sündis Bangladeshis, kuid elab ja töötab juba peaaegu neli aastat Tallinnas. 

“Tallinn on tolerantne ja hea linn, üsna vaikne ja puhas. Inimesed on õrnad, neil on positiivne energia ja tugev vaim,” kirjeldas Sumi Eesti elanikke. “Vanemad tallinlased on aeg-ajalt rahvusvahelisema seltskonna suhtes ettevaatlikud. Ma ütleks, et umbes 20% inimestest on teistsuguste suhtes umbusklikud.”

Sumi hinnangul on Tallinna elanike tolerantsuse arendamine väga hea mõte. “Kuna Tallinn on suhteliselt vaikne, siis võiks see olla isegi veel rohkem tööstuslikult arenenud. Linna võiks rohkem muuta rahvusvaheliselt ligitõmbavaks,” sõnas ta.

Selleks, et intelligentsed välismaalased tuleks Tallinna, peab Sumi sõnul olema siin võimalusi arenguks ja tööks. “Mu pere elab UK-s, mina elan Eestis. Mul on hea meel, et saan seda uhkusega öelda ja loodan, et Eestil läheks hästi,” ütles Sumi siiralt. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.