"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VAATA OTSE: valitsus annab teada uutest koroonaviiruse leviku tõkestamise piirangutest (0)
10. november 2020
Mats Õun

Täna kell 12.30 annavad peaminister Jüri Ratas, sotsiaalminister Tanel Kiik, terviseameti juht Üllar Lanno ning COVID-19 tõrje teadusnõukoja juht, Tartu Ülikooli bio- ja siirdemeditsiini instituudi meditsiinilise mikrobioloogia professor Irja Lutsar pressikonverentsi, millel räägitakse koroonaviiruse leviku tõkestamise uutest piirangutest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.