"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Kesklinna valitsus otsib noorte seast töövarje (0)
11. november 2020
Albert Truuväärt

Tallinna Kesklinna valitsus pakub noortele võimalust saada rohkem teada linnaosavalitsuse igapäevatööst, saates virtuaalse töövarjuna linnaametnikke nende ametis. 

“Minu kogemuse järgi on tänased noored üha enam huvitatud maailma- ja Eesti poliitikast, aga ka valmis aktiivselt osalema oma kogukonna ettevõtmistes või vabatahtlikuna. Meie soov on omalt poolt toetada noorte huvi avalikus sektoris tehtava töö vastu ja vastata ka neid huvitavatele küsimustele,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. 

Selleks pakub Kesklinna valitsus võimaluse virtuaalsel töövarjupäeval, kuhu on oodatud linnaosa koolide 7.-12. klasside õpilased. Töövarjuna saab jälgida linnaosa vanemat, tema asetäitjat (mõlemal viis töövarjust õpilast), kultuurispetsialisti, terviseedenduse spetsialisti ja uussisserändajate projektijuhti (igaüht jälgib üks õpilane). 

Noored saavad pidada ametnikega 45-minutilise vestluse linnaosavalitsuse ülesannetest ja tööle kandideerimise võimalustest. Virtuaalsed kohtumised toimuvad ajavahemikus 16.–20. novembrini. Et vestlus oleks sisukas, valmistab õpilane eelnevalt ette küsimused. Töövarjuks saab registreerida veebikeskkonnas: https://registreeru.tagasikooli.ee/toovarjutamine/tule/.

Kesklinna valitsuse töövarjupäev on osa igal aastal novembris Junior Achievement Eesti eestvedamisel toimuvast üle-eestilisest töövarjunädalast, mis kutsub koolinoori varjutama erinevate ametite ja elukutsete esindajaid. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.