"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Koroonaviirus tõrjub isad sünnitusmajast (0)
13. november 2020
Albert Truuväärt

COVID-19 viiruse laialdase leviku tõttu Tallinnas ja Harjumaal ei saa alates esmaspäevast Tallinna sünnitusmajades enam isad jääda sünnitusjärgselt ema ja lapsega koos pereplatisse.

Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmaja lõpetab ajutiselt perepalati teenuse osutamise ja asendab selle ema-lapse palati teenusega.

Peresünnitused jäävad veel toimuma ja sünnituse juurde on lubatud naisega sama leibkonna liige, kes jääb kogu sünnituse ajaks sünnitustuppa, kannab respiraatorit ning sünnitusjärgselt lahkub haiglast.

Piirang jõustub esmaspäeval, 16. novembril kell 8. Enne 16. novembrit perepalatites olevad isad võivad jääda haiglasse tingimusel, et viibitakse haigla ruumides. Haiglast väljudes enam tagasi sisse majja ei lubata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.