"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KATI: Trahvimine ei muuda inimesi hoolivamaks (1)
16. november 2020
Rene Suurkaev

"Pikka aega kasutasin ühekordseid maske, mida hiljem kodus desinfitseerisin. Nüüd olen korduvkasutatavate peale üle läinud, sest sealt käib õhk paremini läbi," rääkis 26-aastane Kati sellest, kuidas tema maski kasutab ning peab seda kohustust vajalikuks. 

“Meil on akadeemiliselt täiesti kohustuslik maski kanda ja käsi desoda,” kinnitas Kati. “Pikka aega kasutasin ühekordseid maske, mida hiljem kodus desinfitseerisin. Nüüd olen korduvkasutatavate peale üle läinud, sest sealt käib õhk paremini läbi.”

Kati hinnangul ei ole praegused meetmed üle võlli.” Tänavad on kindlasti tühjemad, kui tavaliselt. Ma pole kindel, et trahvimine teeb inimesi hoolivamaks, see peaks ikkagi seestpoolt tulema,” tõdes ta. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

täpsustaja
19. nov. 2020 21:17
Trahvimine ei mõju vaid väikese osa elanikkonna suhtes.