"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiine noortekeskuse hoone uuendus tagab ohutu sissepääsu ka ratastoolis inimestele (0)
16. november 2020

"Kristiine noortekeskuse maja oli ehitatud omal ajal veel vanemate ehitusstandartide järgi, mistõttu puudusid seal seni korralikud kaldteed ratastooliga liikuvate külastajatele jaoks," tõdes Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe.

Kristiine noortekeskuse hoone läbis uuenduskuuri, mille raames paigaldati uuendatud sissepääsuteed ja -trepid. Uuendused tagavad ligipääsu kõikidele külastajatele. 

Riibe sõnul oli noortekeskuse hoone treppide remont ammu vajalik ja nüüdsest saavad sisse ohutumalt pääseda kõik külastajad. “Kristiine noortekeskuse maja oli ehitatud omal ajal veel vanemate ehitusstandartide järgi, mistõttu puudusid seal seni korralikud kaldteed ratastooliga liikuvate külastajatele jaoks. Nüüd on nad olemas ja tagavad ligipääsetavust kõikidele. Samas oli ka treppide pind ajaga ära kulunud ning vajas uuendamist. Koos sissepääsude remondiga olid hoone taga fassaadile paigaldatud ka parkimiskorra reguleerivad sildid,” selgitas Riibe. 

Kristiine linnaosas aadressil Sõpruse puiestee 4a asuv Noortekeskus on avatud esmaspäevast reedeni kell 13.00 – 19.00.

Noortekeskuse ülesandeks on piirkondliku noorsootöö korraldamine ja arendamine, selle tegevustesse oodatakse kõik 7-26 aastased noored. Kui sul on mõni hea idee, mida sa tahad ellu viia, võta meiega ühendust, oleme on nõu ja jõuga sulle abiks!

Virtuaalset noorsootööd teeb Kristiine Noortekeskus oma sotsiaalmeediakanalites: 

– Instagramis (https://www.instagram.com/kristiinenoortekas/) 

– Facebookis (https://www.facebook.com/Kristiinenoortekeskus/) 

– TikTokis (https://www.tiktok.com/@kristiinenoortekas).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.