"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Tallinna Raekoja platsile tuleb jõuluturg (0)
18. november 2020
Ilja Matusihis

"Loomulikult jõuluturg tuleb, kuid veidi väiksemas mahus. Väiksema mahu all pean ma silmas seda, et kui meil on olnud 27 laadamajakest, siis sel korral tuleb 9 majakest koos nelja müüjaga," ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Traditsiooniline jõuluturg Tallinnas Raekoja platsil tuleb sellel aastal väiksemas mahus, kuid täies hiilguses. Jõulukuusk pannakse püsti juba sellel neljapäeval. Jõulumeeleolu koos tulede, kaunistatud kesklinna ja jõuluturuga saab alguse 27. novembril. Tallinna kesklinna kaunistab kuuskedega taaskord Kadrioru Park.

Viimasel ajal on olnud palju vastakat infot nagu Tallinna Raekoja jõululaat kord saab toimuma ja siis, et sel aastal jääb ära. Täna julgeb linnameedia koos kesklinna vanemaga aga täie kindlusega väita, et kõik toimub nagu igal aastal.

Haukanõmm kinnitas: “Loomulikult jõuluturg tuleb, kuid veidi väiksemas mahus. Väiksema mahu all pean ma silmas seda, et kui meil on olnud 27 laadamajakest, siis sel korral tuleb 9 majakest koos nelja müüjaga.”

Veel sel nädalal saab Raekoja plats kauni jõulukuuse, jõululaat toimub veidi vähemas mahus, kuid tuleb ka jõuluvana ja erinevad atraktsioonid. Kadrioru pargilgi on jõulumeeleolu loomises suur roll – kesklinn ja vanalinn kaunistatakse kuuskedega ja luuakse erilised valgusinstallatsioonid. Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve lisas: “Meil on linlastele ka üllatus – esimest korda paneme me Raekoja platsile suure soovilaterna, kuhu on võimalik sisse astuda ja oma soovid üles tähendada.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.