"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
VIDEO! Tuleva aasta eelarve võimaldab Haabersti linnaosas arendada suuri projekte (0)
20. november 2020

Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi toob 2021.aasta eelarve märksõnadena välja hariduse ja puhkuse. Plaanis on korda teha Harku järve rannaala ja Õismäe tiigiala ning renoveerida purskkaev.

“Täiesti uueks muutub Järveotsa piirkond. Kavas on rajada promenaad, veidi minatuursem näituste ala kui Tammsaare pargis, avaturg ja koguperemänguväljak. “Peaaegu miljoni euro eest see piirkond saab täiesti uue ilme,” lubas Andre Hanimägi.

Järveotsa piirkonnas valmib täiesti uus Naksitrallide lasteaed. Kui kõik kenasti sujub, siis juulis jõutakse lõpule ka Tallinna Järveotsa Lasteaia rekonstrueerimistöödega. Lasteaia pere ootab seda sündmust pikisilmi ja suure põnevusega.

“Kõige rohkem me rõõmustame võib-olla selle üle, et lastel avanevad võimalused näiteks liikumistunnid ja muusikatunnid eraldi teha. Saame omale liikumissaali,” tõi Tallinna Järveotsa Lasteaia direktor Merit Zavatski ühe näite suurtest muutustest lasteaia elus. Suvel valmivas majas on lapsi ootamas õppeköök ja õuealal saavad oma koha kasvuhoone ning taimede kasvukastid.

 

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.