"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Päästeamet hoiatab läheneva tormi eest (0)
21. november 2020
Ilja Matusihis

"Püsi kodus ja hoia toas lemmikloomad," soovitab päästeamet Twitteris. "Arvesta elektrikatkestustega. Lae mobiiltelefoni aku, otsi taskulamp, varu vett ja patareisid. Pargi sõiduk lagedale või garaaži, mitte puude alla. Kui sõit on vältimatu, tangi auto, võta kaasa laetud mobiiltelefon ja soojad riided."

Ilmateenistuse teatel tugevneb laupäeva pärastlõunal järk-järgult lõuna- ja edelatuul, ulatudes sisemaal puhanguti 15-18, rannikul aga 23-25 ning saarte rannikul kuni 28 meetrini sekundis. Hilisõhtul ja öösel sajab Kesk- ja Ida-Eestis lörtsi, sadu on paiguti tugev ning nähtavus kehv. Liiklusolud halvenevad.

Ilmateenistus on andnud Eesti mandriosale esimese taseme, suursaartele ja Läänemere põhjaosale aga teise taseme hoiatuse, mis tähendab, et im on ohtlik ja esineb tavatuid ilmastikunähtusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.