"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Pirital arutatakse taas Maxima poe rajamist (0)
21. november 2020
Ilja Matusihis

Teisipäeval, 24. novembril kell 17 toimub Pirita linnaosa valitsuse saalis Merivälja tee 80, Puki tee 29 ja 31 kinnistute (Maxima) detailplaneeringu lahendust tutvustav avalik arutelu.

„Aastaid vastandlikke emotsioone tekitanud Maxima kaubanduskeskuse rajamine Pirita linnaossa on jõudnud sinnamaani, et Maxima on teinud detailplaneeringusse olulisi muudatusi ning esitanud uue poelahendusprojekti,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Ta tõi esile, et võrreldes eelmise planeeringuga on uues lahenduses vähendatud hoone mahtu ja parkla viidud maa alla. „Mida arvavad uuest planeeringust Pirita elanikud, selgub teisipäeval,” nentis Liinat ja kinnitas, et poekett on omalt poolt arvestanud kõikide parandusettepanekutega, mida elanikud planeeringu kohta varem on esitanud.

Pirita üldplaneering näeb alale ette ärihoone ehitust. Kinnistud kuuluvad Maximale. Avaliku arutelu korraldab AS K-Projekt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.