"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MERIKE: Majaka asumis tunnen puudust raamatukogust (0)
23. november 2020
Rene Suurkaev

"Teed on meil kindlasti korras, eriti võrreldes Kadrioruga. Poode on, koole ka. Sporti saab teha nii raha eest kui ka tasuta," rääkis 30-aastane raamatupidaja Merike, et tema on Tallinna arenguga igati rahul. 

“Mina elan Majaka asumis ja minu arvates on parema ühendusega kohta raske leida. Parkide puudust linnas küll ei ole. Pae pargi sugused mitmetasandilised pargid annavad palju juurde,” tõdes ta.

“Lasnamäe tagaosas on ka parke korda tehtud, aga seal on see asustus juba hoopis teine mu arvates. Majakas on ikka pigem väiksemad majad, päris Lasnamäega võrrelda ei saa,” märkis Merike.

“Teed on meil kindlasti korras, eriti võrreldes Kadrioruga. Poode on, koole ka. Sporti saab teha nii raha eest kui ka tasuta. Ma polegi varem mõelnud selle peale, aga tundub, et olen kõigega rahul. Kõige rohkem vist parkide ja ühistranspordiga,” lisas Merike, et tema sõidab palju trammiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.