"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiine Spordi tänav on remondijärgselt taas avatud liiklusele (0)
24. november 2020
Erakogu

„Taastusremonttööd hõlmasid Spordi tänavat täies ulatuses, mis kestis kokku umbes viis kuud ja tekitas piirkonnale ajutisi ebamugavusi, kuid nüüd on tee saanud korda. Tööde tulemusena paraneb piirkonnas oluliselt liiklusohutus,“ sõnas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. 

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel on valminud Spordi tänava taastusremonttööd ja tänav on liiklusele avatud. Ehitustööde lepinguline maksumus oli 449 000 eurot.

Täna tutvusid Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ja Tallinna abilinnapea Andrei Novikov valminud töödega. Tegemist on käesoleva hooaja viimase suuremahulise objekti valmimisega Kristiine linnaosas.

Ehitustööde mahus uuendati tänava sõiduteekatendeid 6400 m² ja kõnniteede asfaltbetoonkatet 5500 m² ulatuses, korrastati töömaale jäänud kaevupäised, vahetati välja lagunenud äärekivid ja amortiseerunud tänavavalgustuse mastid.
„Spordi tänav sai uuenenud ilme, tööd olid vajalikud ja elanike poolt oodatud, sest vana asfalt oli juba amortiseeritud. Tööde käigus korrigeeriti ka liikluskorraldust, ristmikele ja ülekäiguradadele rajati teekünnised, korrastati haljastust ja teostati lõigul puude hoolduslõikus,“ lisas Riibe.

Spordi tänav 20 – 28 majanumbrite vahelises lõigus korrastati ka sademeveekanalisatsioon.

Ehitustöid teostas Altos Teed OÜ. Ehitustööde lepinguline maksumus oli 449 000 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.