"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Mupo maski mittekandmise eest trahvi ei tee (0)
24. november 2020
Mupo

"Mupo ametnikud kedagi maski mittekandmise eest ühistranspordist maha ei tõsta ega trahvi ei tee. See on iga inimese enda südametunnistuse asi kuidas ta ennast ja kaaskodanikke kaitseb," kinnitas Tallinna munitsipaalplitsei juht Aivar Toompere.

Ilma maskita ühistranspordi kasutajatele on mupo tema sõnul teinud märkuse ja juhtinud tähelepanu, et maski kandmine on tungivalt soovituslik. “Nüüd valitsuse korralduse valguses jätkame oma tegevust, ainult tungiva soovituse asemel rõhutame, et maski kandmine on kohustuslik,” selgitas ta.

Avalikes siseruumide maske mittekandvatele inimestele teevad mupo ametnikud märkuse ja selgitavad, et see nõue tuleneb Vabariigi Valitsuse korraldusest. “Kedagi ei trahvita,” kinnitas Toompere.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.