"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO! Koroonapinged valatakse välja abitelefonidele helistades (0)
26. november 2020
Rene Suurkaev/ Foto on illustreeriv

"Kui kohe lahendust ei saa, siis saadetakse korrapidaja ikka nii kaugele, et ilmselt ma peaksin talle puhkuse andma, et ta tagasi jõuaks sealt tulla," kirjeldab MUPO juhataja Aivar Toompere olukorda.

Toompere leiab, et mida rohkem jääb inimesi koju, seda agressiivsemaks kõned korrapidajale muutuvad.

“Kui kohe lahendust ei saa, siis saadetakse korrapidaja ikka nii kaugele, et ilmselt ma peaksin talle puhkuse andma, et ta tagasi jõuaks sealt tulla,” kirjeldab Toompere olukorda. “Eks see tuleneb ilmselt sellest, et inimestel on tekkinud kodus oleku aega. Vaadatakse aknast välja ja kui näiteks muru peal seisab auto, siis helistatakse meile, et näete, siin muru peal seisab auto. Ja kui juba 10 minuti pärast ei ole meie inspektorit kohal, kes sellele autole trahvi teeks, siis juba helistatakse tagasi ja meie korrapidaja on see, kes siis solvangutega üle valatakse, et näete, minule tegite küll trahvi kunagi, aga nüüd te ei tule kohale!”

Palju kõned on seotud naabrite peale kaebamisega või näiteks probleemidega pangaga. Miskipärast on vihakõnede tegijad veendunud, et MUPO ametnikud peavad lahendama mistahes eluprobleeme ega mõista, kas see üldse nende pädevusse kuulub.

Ööpäevaringselt ja kõikidel nädalapäevadel vastab helistajatele ka Häirekeskuse riigiinfo telefon 1247. Praegusel ajal on suurem osa kõnedest seotud koroonaviirusega. Kõige suuremat huvi tekitab helistajates testimine. Küsitakse ka piirangute kohta ning väga suur huvi on seotud lähikontaktsusega. 

Ööpäevas teenindatakse umbes tuhat kõne ning vihaseid helistajaid liiga palju ette ei tule. Muidugi tahetakse teada, millal see olukord ükskord lõpeb ja mis teema nende maskidega õigupoolest on. “Pigem ei ole see mitte pahameel, vaid segadus, et kuidas seda maski siis kasutada, kus seda kanda, kes peab seda kandma ja kuhu siis pärast kasutatud maskid panna,” selgitab Häirekeskuse riigiinfo telefoni 1247 juht Karmen Oks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.