"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Läheb külmaks: uuel nädala võib tulla kuni kaheksa miinuskraadi (0)
26. november 2020
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm iga päevaga aina külmemaks ning uuel nädalal võib öösiti tulla juba kuni kaheksa miinuskraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab nii lund, lörtsi kui vihma, pärast keskööd saju tõenäosus väheneb. Puhub põhja- ja kirdetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Kohati on sajuhooge nii lume, lörtsi kui vihmana. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Kohati on sajuhooge nii lume, lörtsi kui vihmana. Puhub kirde- ja idatuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab veidi. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Pakast tuleb 2-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel vihma. Puhub nõrk muutlik tuul, pärastlõunal lõunakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kraadi, Lääne-Eestis 0 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.