"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO! Ott Kiivikas: hommikune liikumine annab päevaks palju energiat (0)
26. november 2020
Hendrik Osula

"See on hommikuse kohvi eest," kirjeldas jahedas sügisõhus puusaringe tegev kulturist ja personaaltreener Ott Kiivikas.

 

Kiivikas on varahommikuti kõnni- ja võimlusringil käinud alates augustikuust, aina jahenevad ilmad ei ole teda sealjuures seganud. Kiivikas on parasjagu käiva Tallinna spordinädala üks kõneisiiod- Tema sõnul annab hea efekti ka see, kui käia natuke soojemalt riides — tal endal on vaatamata novembrikuule jalas õhukesed põlvpüksid ning lühikeste varrukatega särk — aga jätta pea paljaks.

“Selline rõivastus hoiab pea virgena,” kinnitas Kiivikas. 

Pärast hommikust kõnnitiiru on paslik teha mõned harjutused, näiteks põlvetõsted, pöörded ja kallutused rindkerele. Seejärel on Kiivikasel kombeks juua tass kohvi ning siirduda kas arvuti taha kirjutama või spordiklubisse eratreeninguid juhendama.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.