"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiines süüdatakse pühapäeval esimene advendiküünal (0)
27. november 2020

Pühapäeval, 29. novembril algusega kell 15.00 süütavad Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ja Allika Koguduse pastor Kaarel Väljamäe Kristiine keskuse ees esimese advendiküünla. 

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütleb, et jõuluaeg toob endaga kaasa ka lootuse parematele aegadele. “Mööduv aasta on olnud väga keeruline meile kõigile ning lähenevad jõulud toovad nii sooja valgust südametesse kui ka annavad jõudu juurde. Soovime linnaosa elanikele kaunist ja rahulikku saabuvat jõuluaega,” rõhutas Riibe.

Päkapikud jagavad üritusel piparkooke ja sooja glögi, esinevad Taisi Laulustuudio lapsed. Sündmus toimub keskuse ees vabas õhus. Linnaosa palub tulla sündmusele vaid tervena, kanda maski ning hoida teiste inimestega 2 meetrit vahet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.