"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pärnus Kõpu külas hukkus autoga vastu puud sõitnud mees (0)
27. november 2020
Ilja Matusihis

Pärnus Kõpu külas hukkus reede hommikul autoga teelt välja ja vastu puud sõitnud mees. Õnnetus juhtus kell 10.45 Audru-Tõstamaa-Nurmsi maantee 20. kilomeetril. 

Pärnu politseijaoskonna välijuhi Eivo Evertsoo sõnul selgitasid teatele reageerinud politseinikud sündmuskohal, et esialgse info kohaselt juhtus õnnetus, kui Audru poolt Nurmsi poole liikunud Toyota roolis olnud 48-aastane mees sõitis teelt välja vastu puud. “Mehe vigastused olid nõnda rasked, et ta hukkus sündmuskohal,” ütles Evertsoo, kelle sõnul selgitab mehe surma täpsemad asjaolud ekspertiis.

Mees omas vastava kategooria juhtimisõigust ja tema sõidukil olid nõuetele vastavad talverehvid. Evertsoo ütles, et kõik ülejäänud juhtunu asjaolud on selgitamisel. “Küll aga ei olnud mehel praeguse info kohaselt kinnitatud turvavöö.”

Eestis on sel aastal juhtunud 1288 inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles on hukkunud 54 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.