"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita Kloostri Jõulumaa pakub rikkalikku muusikaprogrammi (0)
27. november 2020

“Pirita Kloostri Jõulumaa artistide nimekiri täieneb iga päevaga ja muutub aina uhkemaks ja mitmekesisemaks. Teiste seas esinevad kaunite jõulukontsertidega 14. detsembril Janet Jamie & Kadri Lepik, 19. detsembril Helen ja 20. detsembril Inger,” sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirita Kloostri Jõulumaal kuuleb klassikat, poppi, estraadi, diskot, kuid kõik esinejad on kohandanud oma repertuaari jõulumiljööga sobivaks.

“Muusikat kuuleb jõulumaal igale maitsele, kindlasti tasub kuulama tulla koos perega, iga kontsert Pirita kloostri varemete vahel on eriline,“ rääkis Liinat.

Jõulumaa laulab avatuks armastatud Liis Lemsalu. Kõlavad jõululaulud, mis aga Liis Lemsalu esituses hoopis uue varjundi saavad. Avakontsert toimub 13. detsembril algusega kell 18. Aga näiteks Jõulumaa ööturu ajal astub lavale uus energiast tulvil muusikakollektiiv Midagi Uut. Tegemist ongi uhiuue bändiga, kuhu kuuluvad Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Janno Trump, Widenski ja Tom Lilienthal. Meeleolukas ööturg särtsakate etteastetega toimub reedel, 18. detsembril ja sel õhtul on jõulumaa ja kauplemine avatud kuni kella 22-ni.

“16. detsembril on kõik teretulnud jõululaulupeole, kus esinevad nii professionaalsed kui ka mudilaskoorid ja millest kokku saab mitmetunnine jõulukontsert,” sõnas linnaosavanem.

Pirita Kloostri Jõulumaa programm täieneb jooksvalt ning jõulumaa külastamine on kõigile tasuta. Jõulumaa toimub 13.–20. detsembrini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.