"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Pühapäeval süüdatakse Raekoja platsi jõulupuul esimene advendiküünal (1)
27. november 2020

Koroonaviiruse tõttu on meil eriline aeg, mis nõuab palju piiranguid, kuid jõulud tulevad sellegipoolest. Pühapäeval, 29.novembril kell 14 süüdatakse Raekoja platsi jõulupuul traditsiooniline advendiküünal.

 

“Seda tulevad koos meiega tegema Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ja Tallinna praost Jaan Tammsalu. Aga pärast seda päris kindlasti soovitan  veel mitte kiirustada koju, vaid jääda nautima meie imeilusat jõulukuuske, kõndida ringi natuke meie jõuluturul ning alates kella 15-st on võimalik minna Katariina Kirikusse ning imetleda seal meie nähtamatut jõulukuuske,” kirjeldas Kesklinna vanem Monika Haukanõmm jõuluprogrammi.

Kell 16 oodatakse kõiki Viru Väravate juurde, et saada osa muusikalisest jalutuskäigust mööda Viru tänavat Raekoja platsi. “Meie vaateaknad, kus tavaliselt ilutsevad võib-olla mingid riided või esemed või on mingisugused embleemid väljas, siis need aknad järsku muutuvad elavaks,” kutsus Kesklinna Vaba Aja Keskuse juhataja Anne Velt kõiki talve võlumaale.

“Mitte kõik muidugi, aga osa neist. On võimalik osa saada väga toredast, meeleolukast kontserdist klassikast kuni popini ja džässini välja. Meil teevad toredad muusikud kaasa ja see on selline jalutuskäik, et ostad väikese sooja joogi, tee või kohvi ja jalutad kella neljast pühapäeval mööda Viru tänavat ja saad osa sellisest väga meeleolukast kontserdist.” 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

temaatik
28. nov. 2020 17:14
https://et.wikipedia.org/wiki/Krampus https://et.myvadesigns.com/8-legendary-monsters-christmas-941659