"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Lindakivi platsi jõulupuul süüdati esimese advendi küünal (0)
29. november 2020
Albert Truuväärt

„Keerulise epidemioloogilise olukorra ning terviseameti soovitustest lähtudes korraldasime jõulutulede süütamise üritus ja pidulik väike kontsert vabaõhu käes,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Vaata galeriid (22)

Täna süütasid Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet ja EELK Püha Vaimu koguduse õpetaja Eha Kraft Kultuurikeskuse Lindakivi platsi jõulupuul esimese advendiküünla.

„Loodame et jõuluaeg toob endaga kaasa lootuse ka parematele aegadele. Soovin kõigile kaunist ja rahulikku jõuluaega,“ lisas Svet ning tänas kõiki tänasele üritusele tulijaid.

Traditsioonilisel advendiküünla süütamise pidulikul üritusel helistasid kelladest klassikalisi ja populaarseid jõulumuusika palasid käsikellade ansambel CAMPANELLI Inna Lai dirigeerimisel. Veidi advendiaja mõttest rääkis ja jõulurahu kuulutas välja EELK Püha Vaimu koguduse õpetaja Eha Kraft. Esimese advendi kontserdile järgnes advendiküünla süütamine ehtsa jõulukuuse juures, mis juba eelmisest nädalast kaunistab Kultuurikeskuse Lindakivi tagust platsi.

Kõik soovijad said maitsta lõkkel kuumaks aetud glögi ja piparkookidega teha suu magusaks.

Ürituse korraldasid Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.