"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines süüdati pidulikult esimene advendiküünal (0)
29. november 2020

Pühapäeval kell 15.00 süütasid Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, Allika Koguduse pastor Kaarel Väljamäe ja Kristiine kaubanduskeskuse turundusjuht Helina Leif keskuse ees pidulikult esimese advendiküünla.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et jõuluaeg toob endaga kaasa ka lootuse parematele aegadele. “Mööduv aasta on olnud väga keeruline meile kõigile ning lähenevad jõulud toovad nii sooja valgust südametesse kui ka annavad jõudu juurde. Soovime linnaosa elanikele kaunist ja rahulikku saabuvat jõuluaega,” rõhutas Riibe.

Päkapikud jagasid üritusel piparkooke ja sooja glögi, esinesid Taisi Laulustuudio lapsed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.