"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäel süttib esimene advendiküünal (0)
29. november 2020
Ilja Matusihis

“Oleme ette valmistanud huvitava Lasnamäe jõuluprogrammi, mida lähiajal oma elanikele tutvustame. Selle programmi esimene üritus toimub juba täna, kuhu kutsume kõiki lasnamäelasi,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Täna, 29. novembril toimub Lasnamäel esimese advendi puhul hubane vabaõhukontsert ning traditsiooniline advendiküünla süütamine.

Üritus algab kell 12 Kultuurikeskuse Lindakivi tagumisel platsil. Veidi advendiaja mõttest räägib EELK Püha Vaimu koguduse õpetaja Eha Kraft. Jõuluootuse meeleolu loovad käsikellade ansambel CAMPANELLI Inna Lai dirigeerimisel. Muusikud helistavad kelladest klassikalisi ja populaarseid jõulumuusika palasid.

Esimese advendi kontserdile järgneb advendiküünla süütamine ehtsa jõulukuuse juures, mis juba eelmisest nädalast kaunistab kultuurikeskuse tagust platsi. Advendiküünla süütavad EELK Püha Vaimu koguduse õpetaja Eha Kraft ja linnaosavanem Vladimir Svet. Peale seda saavad kõik soovijad maitsta lõkkel kuumaks aetud glögi ja piparkookidega teha suu magusaks.

Ürituse korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega ja on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.