"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ANNE VESKI: Kui alguses sportida ei viitsi, siis pärast trenni oled õnnelik (0)
30. november 2020
Albert Truuväärt

"Iga päev ma nüüd ka trenni ei tee, aga kui tuju tuleb, siis küll. Sport aitab hoida ennast igati ärksana," kutsus laulja Anne Veski inimesi rohkem sportima. 

“Kehva ilmaga teen väikese võimlemisharjutuse toas, kui on hea ilm, sõidan rattaga või jalutan niisama. Kindlat eelistust hommikuse või õhtuse sportimise suhtes mul ei ole. Vaatan, kuidas tuul puhub, ja nii lähen,” rääkis Veski.

“Iga päev ma nüüd ka trenni ei tee, aga kui tuju tuleb, siis küll. Sport aitab hoida ennast igati ärksana! Kui algul ei viitsigi, siis pärast rõõmustad, et oled tubli olnud,” lisas Veski, et enese toast välja ajamine on kõige raskem.

“Jalgrattaga meeldib mulle sõita vabaõhumuuseumist mööda Kakumäe tipuni. Jala käies teen kodukandi terviseradadel vahel seitsmekilomeetrise teekonna. Meie kandi spordirajad on väga toredad – Rocca Al Mares elades naudin nii Haabersti jalgrattateid kui ka uusi metsaradu.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.