"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ARMSAD FOTOD! Muuga lasteaialapsed andsid päästjatele üle mänguloomad (0)
30. november 2020
Eesti Päästeamet

"Selline heategevusprojekt näitab, et meist teatakse ja me oleme meie piirkonnas turvatunde loojad, ohutu käitumise propageerijad ning elluviijad," ütles Muuga päästekomando pealik Sergei Savin.

Tänuürituse raames andsid Muuga lasteaia lapsed ning õpetajad Muuga päästekomando päästjatele üle “Hea tuju loomad”, mis on valmistatud laste endi ning nende tublide vanemate poolt.

Vaata galeriid (22)

Muuga lasteaia direktor Stella Lusmägi rääkis, et Muuga Lasteaed otsustas novembris koostöös Muuga päästekomandoga ellu kutsuda heategevusprojekti “Hea tuju loom”, mille peamine eesmärk on algatada heategevusprojektide traditsioonid Muuga Lasteaias ja kogukonnas. Projektiga soovitakse laste hulgas arendada hoolimist ja abivalmidust ning Muuga päästekomandot tänatakse meie õpetamise ja kodukandi turvalisuse tagamise eest.

Käsitööna valminud 112 vildist “Hea tuju looma” leiavad koha päästeautodes ning päästjad saavad neid väljakutsetel kinkida tunnustust või lohutust vajavatele lastele.

Muuga päästekomando pealik Sergei Savini sõnul on tal väga hea meel, et nad said sellise positiivse tagasiside “Tulest targem” koolituse raames ja on väga armas, et lasteaed ise näitas üles initsiatiivi Muuga komando päästjaid koolituse eest tänada.

“Selline heategevusprojekt näitab, et meist teatakse ja me oleme meie piirkonnas turvatunde loojad, ohutu käitumise propageerijad ning elluviijad. Lapsed on meie tulevik ning turvaline käitumine algab eelkõige iseendast, teadlikkusest ja kasvatusest. Loomulikult jätkame Muuga lasteaiaga koostööd ka edaspidi ja oleme alati valmis tulema tagasi, et tuleohutusalastes küsimustes nõu anda,” ütles Sergei ning lisas, et kuna armsaid loomakesi on piisavalt palju, siis jagavad nad kindlasti need sõbralikult ära teiste Põhja piirkonna komandodega, et hea tuju saaks edastatud võimalikult paljudele lastele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.