"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita jagab libedustõrjeks ligi kolm tonni graniitsõelmeid (0)
30. november 2020
Pirita LOV

Pirita linnaosa valitsusest on graniitsõelmeid tellitud rohkem kui sajale aadressile, kokku läheb tasuta jagamisele peaaegu 3 tonni libedusetõrje vahendit.

Linnaosavanema Tõnis Liinati sõnul on Pirita kinnistuomanikele tasuta graniitsõelmeid jagatud kümmekond aastat. “Huvi sõelmate saamise vastu on tänavu olnud suurem kui varasematel aastatel. Kindlasti on kinnistuomanikud muutunud vastutustundlikumaks, ent kasutavad paremini ära ka pakutud võimalusi. Kokku registreeris end novembrikuus toimunud kampaanias 109 majapidamist, nendest 19 on korteriühistud ja 90 erakinnistute omanikud,” sõnas Liinat. Iga registreerunu saab linnaosavalitsuselt ühe koti ehk 25 kilogrammi graniitsõelmeid.

“Palume sõelmetele esimesel võimalusel järele tulla. Ilmaprognoos lubab lund ja lörtsi, aga siis on kohal ka libedus ning on hea, kui graniitsõelmed käepärast võtta on,” märkis linnaosavanem.

Tellitud sõelmed saab kätte Pirita linnaosa valitsusest (Kloostri tee 6) tööpäevadel kella 10–12 ja 13–15 kuni 4. detsembrini. Rohkem infot telefonil 645 7610 või e-aadressil jekaterina.laidinen@tallinnlv.ee.

Linnaosavalitsus tuletab meelde, et tuhka või kloriide lume- ja libedustõrjeks kõnni- või pargiteel kasutada lubatud ei ole. Libeduse tõrjeks kasutatava puistematerjali tera läbimõõt peab olema kaks kuni kuus millimeetrit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.