"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
November oli normist neli kraadi soojem (0)
01. detsember 2020
Rene Suurkaev

November möödus kõikjal väga soojalt ning oli normist neli kraadi soojem. Ilmateenistuse teatel oli Eesti keskmine õhutemperatuur novembris 5,4 kraadi, samas kui norm on 1,4 kraadi. Arvestatuna 1961. aastast ei ole november nii soe veel olnud.

Eriti soe oli novembri esimene kolmandik, kui Eesti keskmine õhutemperatuur oli 7,6 kraadi.

Tavapäratult kõrge õhutemperatuur tõi 3. novembril mitmele ilmajaamale uued novembri soojarekordid. Nii näiteks mõõdeti Sõrve rannikujaamas  soojarekordiks 14,3 kraadi, Heltermaa rannikujaamas 13,8 kraadi ning Jõhvi meteroloogiajaamas, Triikoja järvejaamas ja Tooma soojajaamas 13,6 kraadi.

Normist soojemad olid ka novembri teine ja kolmas kolmandik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.