"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinna elanikud saavad tasuta õigusalast abi (0)
01. detsember 2020
Ilja Matusihis

Kolmapäeval, 2. detsembril on Põhja-Tallinnas Stroomi keskuses kell 10 -14 avatud õigusapteek, kus linnaosa elanikud saavad tasuta õigusalast abi.

“Põhja-Tallinna valitsus jätkab koostööd Eesti Juristide Liiduga, et pakkuda elanikele tasuta õigusabi. Inimesi nõustavad kõrgelt kvalifitseeritud notarid, kohtutäiturid, advokaadid ja kohtunikud,” rääkis Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.  Ta lisas, et seni on õigusalast nõu antud väga erinevatel teemadel, nagu näiteks notaritoiminguid, pärimisõigus, perekonnaõigus, laste elatisraha, korteriühistute problemaatika, täitemenetlus, pankrotimenetlus, tarbijakaitse.

Õigusapteegi vastuvõtt toimub elavas järjekorras Stroomi keskuse (Tuulemaa 29) teisel korrusel kell 10-14. Kõigil õigusapteegi külastajatele palutakse hoida distantsi ja kanda maski. Haigena tuleb jääda koju.

Stroomi keskusesse toovad bussid nr. 3, 40, 49, peatus Pelguranna ja Randla.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.