"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita Kloostri Jõulumaa kutsub kauplema (0)
02. detsember 2020
Pirita LOV

Pirita Kloostri Jõulumaal on kauplejatele veel mõned vabad müügikohad. Registreeruda saab kuni 6. detsembrini. Neljapäeva, 3. detsembri hommikul jõuab Pirita kloostri müüride vahele 10-aastane jõulupuu, mis hakkab kaunistama Pirita Kloostri Jõulumaad.

Juba veidi vähem kui kahe nädala pärast avab väravad Pirita Kloostri Jõulumaa, kus saab nautida head muusikat armastatud Eesti esitajatelt, lugeda jõuluvanale salmi, tuletada meelde meisterdamisoskusi ja palju muud.

“Loomulikult kuulub Jõulumaa juurde ka korralik turg rikkaliku jõulu- ja kingikaupade valikuga. Esimest korda kloostri iidsete müüride vahel toimuval jõulumaal on kauplejatele veel mõned vabad kohad,” märkis Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. “Oodatud on müüjad, kelle käest päkapikud saaksid soetada omanäolisi ja põnevaid vidinaid jõuluvana kingikotti. Jõulumaale oodatakse kaupa pakkuma käsitöötegijaid, mesinikke, talunikke ja kõiki eheda Eesti kraamiga kauplejaid.” 

Reedel, 18. detsembril jätkub Jõulumaal vilgast sagimist õhtutundideni, sest avatud on ööturg. Jõulumaa väravad on lahti kella 22-ni. Lisaks müümisele-ostmisele saab ööturul nautida meeleolukat meelelahutusprogrammi ning mõistagi on kohal jõuluvana.

Kauplemissoovist palume teada anda kuni 6. detsembrini e-aadressil info@piritajoulumaa.ee.

Pirita Kloostri Jõulumaa toimub 13.–20. detsembrini. Kogu programm on kõigile tasuta.

Neljapäeva, 3. detsembri hommikul jõuab Pirita kloostri müüride vahele 10-aastane jõulupuu, mis hakkab kaunistama Pirita Kloostri Jõulumaad.

“Kuusepuu Pirita kloostri müüride vahele tuuakse Virumaalt. Kuusk on kasvanud kümme aastat. Puu on kahar ja kaunis ning umbes kuus meetrit kõrge ning sellest saab uhke Pirita Kloostri Jõulumaa jõulupuu,” sõnas Liinat.

Linnaosavanema sõnul pole kloostri müüride vahel sel sajandil jõulupuud olnud. “Viimati kõrgus jõulupuu Pirita kloostri müüride vahel veerand sajandit tagasi, 1990. aastate keskpaigas,” meenutas Liinat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.