"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kesklinna lapsevanemate virtuaalkool lõpetas eduka hooaja (0)
03. detsember 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

"Viimasele loengule registreeris end näiteks ligi 300 kuulajat. Kõigele krooniks pälvis meie virtuaalkool tunnustuse ka haridusametilt," rääkis Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. 

Kesklinna valitsuse ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumi menuka ühisprojektina korraldatud ning Tallinna Haridusameti tunnustuse pälvinud vanemate virtuaalkoolis oli eile õhtul viimane loeng. 

“Meil on väga hea meel, et virtuaalkooli loengud osutusid lapsevanemate seas väga populaarseteks ja said palju positiivset tagasisidet. Viimasele loengule registreeris end näiteks ligi 300 kuulajat. Kõigele krooniks pälvis meie virtuaalkool tunnustuse ka haridusametilt,” kommenteeris Haukanõmm. 

Eilse, aasta viimase loengu, pidas kliiniline psühholoog-psühhoterapeut ja koolitaja Anna Haasma, kes rääkis koolilapse vaimse tervise toetamisest.

Kadrioru Saksa Gümnaasiumi direktor Imbi Viisma märkis virtuaalkooli käivitamisel: “Kool annab ülevaate erinevatest last puudutavatest teemadest, mis võiksid olla igale lapsevanemale vajalikud teada kogu kooliaja jooksul. Selles koolis ei keskenduta ainult lapsele, vaid käsitletakse vanemaks olemist laiemalt.” 

Loengud toimusid veebipõhiselt ja olid kuulajatele tasuta. Sihtrühmana nähti eelkõige 7.-12. klassis käivate Kesklinna õpilaste vanemaid, kuid oodatud olid teisedki. Lapsevanemate virtuaalkooli projekti toetasid justiitsministeeriumi, Euroopa majanduspiirkonna ja Norra riigi vastavad programmid. Loengusarja on kavas järgmisel hooajal jätkata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.