"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laupäeval külastab Nõmmet jõuluvana (0)
04. detsember 2020
Endel Apsalon

"Jõuluvanal on kaasas ka kingitused ja hea meelega kuulab ta nii salme kui ka teeb lastega pilti," ütles Nõmme linnaosavanem Grete Šillis.

Jõulumaagia saab Nõmmel hoogu juurde. Lisaks sellele, et laupäeval, 5. detsembril avatakse kell 12.00 Nõmme Uisupark, saab kell 16.00-18.00 Vabaduse pargis kohtuda jõuluvanaga. Toredaid jõulumänge viib läbi jõuluvana abiline päkapikk.

“Jõulud tulevad sel aastal teisiti, kuid sellegipoolest soovime jõulurõõmu tuua kõigi laste silmadesse. Vabaduse pargist on terveks detsembrikuuks saanud tuledesäras jõulumaa, mis tekitab maagilise tunde ka ilma valge lumevaibata,” rääkis Nõmme linnaosavanem Grete Šillis. 

Vabaduse pargis (Nõmme-Kase ja Tähe tn nurgal) on kolmekuningapäevani üleval maagiline jõulumaa erinevate valguslahendustega. Kõik nõmmekad on oodatud jõulumeeleolu nautima eelkõige hämaral ajal.

Jõuluvana jagab Vabaduse pargis kingitusi ka 19. detsembril kell 16.00-18.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.