"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Peaminister katkestas visiidi Ida-Virumaale, sest on lähikontaktne (1)
04. detsember 2020
Albert Truuväärt

"Sain just teate, et kohtusin tööalaselt kolmapäeva ehk 2. detsembri õhtul inimesega, kes sai täna teada, et on COVID-19 positiivne.Pärast seda rääkisin kohe Terviseametiga ja nende kinnitusel olen lähikontaktne," kirjutas peaminister Jüri Ratas täna keskpäeval sotsiaalmeedias. 

Ratase kinnitusel täidab ta kõiki ameti poolt antud juhiseid.
“Katkestan koheselt visiidi Ida-Virumaal ja sõidan testima veendumaks, et minu tänased kohtumised polnud nakkusohtlikud teistele. Pärast seda jään isolatsiooni ja täidan kõiki edasisi Terviseameti juhiseid,” kirjutas Ratas. “Loomulikult kandsin nii kolmapäevasel kohtumisel kui ka täna kogu visiidi ajal maski. Samuti hoidsin vahemaad.”
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

viroloog
4. dets. 2020 22:40
https://lenta.ru/news/2020/11/06/svr/?utm_source=smi2&utm_medium=exchange&es=smi2 Viirusel looduslik päritolu.