"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Turvakaamera jälgib Haaberstis Järveotsa keskuse piirkonda (0)
04. detsember 2020
Haabersti Linnaosa Valitsus

Tallinna Haabersti linnaosavalitsuse ja politsei koostöös paigaldati Järveotsa keskuse juurde kõrgekvaliteediline panoraamkaamera, et kaitsta piirkonda vandaalitsemiste eest ning suurendada elanike turvatunnet.

Valvekaamera edastab kõrgekvaliteedilist videopilti mitmes eri suunas. “Kaamera aitab meil piirkonnas vandaalitsejaid ja seintele sodijaid avastada ning ka vastutusele võtta. Loodetavasti vähendab kaamera ka soovi pahategusid ette võtta,” ütles linnaosavanem Andre Hanimägi. “Seda enam, et Järveotsa piirkond saab lähiajal täiesti uue ilme, sest juba järgmisel aastal oleme plaaninud sinna investeerida ligi miljon eurot.”

Linnaosavalitsusel on plaanis rajada Järveotsa piirkonda promenaad, mis on mõeldud nii rattasõiduks kui jalutamiseks. Lisada haljastust ning ehitada välja erinevad virgestusalad. Täiendatakse ka enam kui 200 000 euro eest Järveotsa mänguväljakut muutes selle tõeliselt suureks mänguväljakuks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.