"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Ratas erakonna volikogul: läheme kohalike omavalitsuste valimisi võitma (0)
04. detsember 2020
Albert Truuväärt

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles volikogule, et erakonna eesmärk on saada sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel veel parem tulemus kui eelmisel korral. "Head sõbrad, me läheme selge eesmärgiga kohalike omavalitsuste valimisi võitma," sõnas ta.

 

 

Peaminister Jüri Ratas rääkis kõne alguses lühidalt oma tervislikust olukorrast. Ta ütles, et tegi koroonatesti ja tulemus peaks laekuma homme hommikuks.

Ratas andis ka ülevaate koroonaviiruse olukorrast Eestis, kõneles meditsiinisüsteemi ülekoormusest ja vaktsiinide tulekust järgmise aasta esimeses pooles.

Volikogu istung toimub videosilla vahendusel. Ettekanded teevad Keskerakonna esimees Jüri Ratas, Euroopa Komisjoni energeetikavolinik Kadri Simson (Euroopa Liidu roheleppest ja järgmise perioodi eelarvest) ning Euroopa Parlamendi liige Yana Toom (Euroopa Liidu sotsiaalsest mõõtmest). Samuti võtab volikogu vastu avalduse COVID-19 teemal.

Ratas tegi ka ülevaate koroonaviiruse olukorrast Eestis, rääkis meditsiinisüsteemi ülekoormusest ja vaktsiinide tulekust järgmise aasta esimeses pooles.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.