"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Vabaduse väljakul avaldati taas toetust Valgevene demokraatiale (1)
06. detsember 2020
Mats Õun

Laupäeva pärastlõunal toimus Tallinnas Vabaduse väljakul järjekordne solidaarsusaktsioon nimetuse all “Valgevene sein.”

Vaata galeriid (43)
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

igaühele oma
6. dets. 2020 14:07
Belaja Russis elik Russ Litovskajas toimuvat jälgides tuleb tahes tahtmata meelde sentents dr Goebbelsilt klassika Igaühele oma. Batka askeldab oma julgeolekumeestega ja löömahimulistega ja noored neidised ja noorsandid igati korralikul eurupajokil oma rongikäikudega demonstratsioonidega. Klassika tegelt igaühele oma. Ja kui kaugel ollakse siis poliitiliste parteide lubamisega või uue konstitutsiooni vastuvõtmisega millest vestles ühe naabermaa juht tegelt Kõigekõrgem. Mittekuskil tegelt lihtsalt Batka on totaalselt võimul ja noortel teenitult igati korralik eurupajokk ja mis veel tähtsam elamisluba muide pikaajaline. Elik klassikaline dr Goebbels - Igaühele oma ja las naabrist Kõigekõrgem lakub... On õppimist poliitikud ja politikaanid Žive Belaruss Russ Litovskaja.