"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Vanalinnas saab nautida valgus- ja tantsukunsti (0)
06. detsember 2020
Mats Õun

"Alles hoogu koguv Tallinna jõuluprogramm pakub sel nädalavahetusel vanalinnas palju huvitavat. Nii näiteks süttib aasta pimedaimaks ajaks Tornide väljaku minifestivalil "Väike valgus" hulk kunstinstallatsioone. Laupäeval elustuvad aga jälle Viru tänava aknad, muutudes seekord tantsulavaks," rääkis Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Vaata galeriid (63)

Sel nädalavahetusel saavad Tallinnas Tornide väljakul jalutajad uudistada loojangust südaööni valgusteoseid minifestivalil “Väike valgus”, Viru tänava vaateaknad muutuvad aga tantsulavaks.

Minifestival „Väike valgus“ viiakse Tornide väljakul läbi õhtuti tänasest 6. detsembrini päevavalguse kustumisest kuni südaööni. Installatsioonide autoriteks on Eesti valguskunstnikud Karl Kristian Kits, Caspar Lootsmann ja CS4E, Janne Lias, Elo Liiv ning Kristiina Kirsel.

5. detsembril algusega kell 16 muutuvad Viru tänava aknad tantsulavaks, kus Eesti Tantsuagentuuri tantsukooli noorte tantsijate esituses saab näha nii balletti kui kaasaegset tantsu. Koreograafid-juhendajad on Helena Pihel, Liisa Laine ja Julia Koneva ning klassikalise tantsu õpetajad Dagmar Rang-Saal ja Valeria Januškevitš. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.