"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõlvart: advendiaega vanalinnas nautigem distantsi hoides ja maski kandes (0)
06. detsember 2020
Mats Õun

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kutsub kõiki linlasi ja linnakülalisi üles jõuluootuses vanalinnas ringi liikudes vastutustundlikkusele – hoides piisavalt distantsi ja kandes maski ka õues, mis on praeguses olukorras vajalik.

„Oleme sel aastal pööranud Tallinna jõuluprogrammis tähelepanu erinevatele välisündmustele ja valguslahendustele nii vanalinnas kui ka üle linna. Selleks, et hajutada tegevusi ja pakkuda võimalust osa saada jõulurõõmust ka siis, kui siseruumes on selleks võimalused piiratud,“ sõnas Kõlvart. „Me soovime, et jõuluvalgus tooks linna helgust ja soojust, sest nii saame ka praegusel keerulisel ajal osa sellest erilisest meeleolust, mida jõulud hinge toovad. Vaatamata ka sellele, et traditsioonilisi üritusi sedapuhku korraldada ei saa, loodame, et oma jõuluime leiab iga suur ja väike. Ärme lase käest võimalust neist imedest osa saada – käitudes vastutustundlikult, hoides distantsi ja kandes maski ka õues.“  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.