"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ERKI AULE: Proovid hoiavad näitleja vormis (0)
07. detsember 2020
Scanpix

"Improteatriga on arvatavalt nagu kirurgidel opereerimisega – kui sellega pidevalt ei tegele, siis kaotad oma professiooni! Kuigi väljundi mõttes hõisata ei ole, siis proove ja trenni teeme ikkagi," rääkis lavastaja ja näitleja Erki Aule.

“Novembrikuistel improteatri etendustel on külastatavus varasemaga võrreldes olnud juba suhteliselt kasin. Meil oma statsionaarset saali pole, etendusepaiku üürime või rendime. Piletitulu on langenud poole võrra, üürihinnad aga mitte,” rääkis Aule.

“Seega tuleb meil praegu etendustele mõneti peale maksta, kuid ära jätnud me neid ka ei ole. Improteatriga on arvatavalt nagu kirurgidel opereerimisega – kui sellega pidevalt ei tegele, siis kaotad oma professiooni! Kuigi väljundi mõttes hõisata ei ole, siis proove ja trenni teeme ikkagi,” tõdes Aule.

“Praegu käivad jõuluetenduse proovid lasteteatriga Trumm, valmivad dekoratsioonid ja valmistame kostüüme. Kevadel saime proovegi teha peamiselt veebi teel, mis aga pole eriti produktiivne,” lisas ta. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.