"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kesklinna advendikontsert toimub virtuaalselt (0)
07. detsember 2020
Mats Õun

„Traditsiooniliselt toimub meie iga-aastane advendikontsert Jaani kirikus, kuid arusaadavatel põhjustel ei ole seekord mõistlik täita saali publikuga. Rõõmustav uudis on aga see, et iga soovija saab kontserti jälgida ka kodust väljumata, sest me korraldame Jaani kirikust otseülekande. Kõigile tasuta pääsme saanutele anname muudatusest teada,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.  

Kesklinna valitsuse korraldatav traditsiooniline advendikontsert toob tänavu publiku ette Aneti, kelle laulule saab 9. detsembri õhtul kaasa elada veebiülekande kaudu.

Kesklinna valitsuse iga-aastastele advendikontsertidele on publikul olnud vaba sissepääs. Soovist piirata populaarse sündmuse publiku arvukust koroonaviiruse leviku tõttu, jagati tänavu algselt tasuta pääsmeid, kuid viimaste päevade nakkusnäitajaid arvestades otsustas Kesklinna valitsus teha kontsert jälgitavaks interneti vahendusel.

Kolmapäeval, 9. detsembril kell 18 algaval kontserdil esitab Anett nii tuntud kui ka haruldasemaid jõulu- ja talvelaule. Kontsert kestab ligikaudu tunni ja selle otseülekannet Jaani kirikust saab jälgida Kesklinna valitsuse Facebooki lehe või Youtube’i vahendusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.