"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÕNU VÄÄT: E-poed vajavad tööjõudu juurde (0)
07. detsember 2020
Scanpix

Pealinn uuris, kuidas on koroonaaeg inimeste sissetulekutele mõjunud ja kas nad kardavad tööta jääda.

“Käibega on ettevõtetel hästi! Pakkide arv, arvestades ka meie vahendaja maksekeskuse andmeid, on kümne kuuga 50-60% kasvanud,” lisas E-kaubanduse liidu tegevjuht Tõnu Väät, et isegi sokke tellitakse eraldi!

“Tellimuste arv on kasvanud rohkemgi kui käive. Jalgrattaid ja mitmeid muid spordivahendeid tellitakse e-kaubanduse kaudu rohkem kui aasta tagasi. Viiruseaeg on kasvatanud ka kodukontori tarvete ostu, inimesi huvitavad näiteks arvutid,” tõdes Väät.

“Seevastu riide- ja brändikaupa tellitakse vähem. Kui ka päris poodidel on olemas netimüük, aitab see langust tasandada. Nii saab tööjõu koondamise asemel mõelda lisatööjõu peale,” selgitas Väät, et e-poodide lattu on vaja näiteks komplekteerijaid, keda napib.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.