"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Liiklus Suur-Ameerika tänaval on veeavarii tõttu osaliselt suletud (0)
08. detsember 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Seoses veeavariiga Tallinnas Suur-Ameerika 35 juures on tänaval liiklusele suletud kolmest sõidureast kaks. Kohapeal reguleerivad liiklust reguleerijad.

Tallinna Vesi soovitab liiklemiseks  Suur-Ameerika tänavat vältida ja valida alternatiivne sõiduteekond. Vee-avarii kõrvaldatakse eelduste kohaselt täna õhtuks, kuid taastetööde tõttu võib liikluse ümberkorraldus kesta ka homseni.Tallinna Vesi palub liiklejatel juhinduda ajutistest liiklusmärkidest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.