"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nädalavahetusel saab Väike-Õismäe tiigi ääres nautida taas tasuta jõuluprogrammi (0)
08. detsember 2020

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et vabaõhuüritused amfiteatris on Haaberstis heaks traditsiooniks saanud. „Suvised lastehommikud ja välikinoõhtud on elanike seas väga populaarsed ja alati rohke osavõtuga,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et advendiüritusi korraldab linnaosavalitsus sel aastal esmakordselt.

Laupäeval, 12. detsembril algusega kell 15.00 toimub Väike-Õismäe tiigi kaldal amfiteatris vabaõhukontsert, kus muusikalist meelelahutust pakub Jüri Homenja. Avatud on väike jõululaat ning lapsi ootab jõuluvana ja tasuta ponisõit.

„Kui esimese advendi eel oli amfiteatris võimalus kaasa elada rahvabändile Sada ja Seened, siis sel korral annab tasuta kontserdi Jüri Homenja. Linnaosa advendiürituste sarjale paneb aga punkti 19. detsembril oma esinemisega Rolf Roosalu,“ rääkis Hanimägi, et veel kahel nädalavahetusel on võimalik amfiteatris mõnusa muusika saatel tuledesäras pühademeeleolu nautida.

Kuigi maski kandmine on kohustuslik vaid siseüritustel, palub linnaosavalitsus neid külastajatel siiski ka amfiteatris toimuvatel advendiaja üritustel kanda. Ürituse külastajatele jagab tasuta maske ka linnaosavalitsus.

Ürituste algus mõlemal päeval on kell 15.00. Kontserdid on tasuta. Alates kell 13.00 ootavad tiigi promenaadil külastajad kauplejad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.